Tolong klik ye. Membantu kan amalan mulia ^_^

Saturday, March 13, 2010

Blogshop for today44**aisyahscarf


Salam kembali..
Nak review blog lagik! 
Yeayy!!
Blogshop nya adalah...


Blogshop ni sangat warna-warni!! Apa yang warna-warni nya?? 
Even background dia hitam, tapi cara penyusunan gambar shawls tu sangat meriah! 
Lawa tau! Nampak harmoni sangat. 


Apa kelebihan blogshop ni?? Inner shawls yang dia jual tu! Lain dari yang lain. 
Ni lah evolusi bertudung..



Whooaaa, sekarang dah ada macam-macam inner dah, dari yang plain sampailah yang bercorak-corak. Trendy kan ;) One more, modelnya lawa lah!! Extra benefit tuh ;))

All the best Aisyahscarf!!

2 flying words:

aisyahscarf on March 16, 2010 at 5:22 PM said...

hye..tq kerana review aisyahscarf... insyallah aisyahscarf akan terus memberikan kepelbagaian dalam fesyen bertudung....:)

Theshawlsdetective on March 20, 2010 at 9:28 PM said...

Semoga berjaya aisyahscarf, praying the best for u ;)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 

The Shawls Detective Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template