Tolong klik ye. Membantu kan amalan mulia ^_^

Wednesday, March 3, 2010

New section! The Request!


Salam semua.
Miss TSD nak wujudkan ruangan baru..
Haaaa..

Ade customer tanye Miss TSD tentang macam-macam. 
Siapa jual tu and siapa jual ni. 

Memandangkan kadang-kadang Miss TSD tak hengat maklumlah dah tua kan. 
Maka, Miss akan buat satu section khas. 

THE REQUEST!

Mana-mana request customer i will post it
So to all blogshop, ALERT!! Itu mungkin sales untuk anda. 
Sila komen dibawah post itu okay.
And to orang yang bertanya tu, leave ur email addres or blog link okay. 
Senang mahu bagi jawapan ^_^
Moga ini membantu anda semua ;))

3 flying words:

Fasha on March 4, 2010 at 12:39 AM said...

The request....
shawl di tempat saya juga jual bwah rm15....
only 1 for rm8, 2pc rm15 only!!!
grab it fast....
www.rychaenterprise.blogspot.com

SchweetSchawl on March 4, 2010 at 11:03 PM said...

nice idea Miss TSD ;)

Theshawlsdetective on March 5, 2010 at 1:19 PM said...

tq!! sila2 alert tau!!

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 

The Shawls Detective Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template