Tolong klik ye. Membantu kan amalan mulia ^_^

Saturday, February 6, 2010

Blogshop for today 1**Shawllieshawllie*


Salam semua.

Akhirnya Theshawlsdetective akan memulakan kerjanya untuk membantu gadis-gadis dan wanita di luar sana untuk memilih perhiasan yang up-to-date gituu..Awwww ;)

Okaylah. First blogshop untuk hari ini is the 


Your blogshop is the first to got the review from Miss TSD ;) Tahniah2.. 
Blogshop nie comel sangat. Sebab??? Background dia polka dot! Miss TSD suka btol polkadot tau. Shawls yang dia jual very reasonable in term of pricing. Satu yang Miss TSD perasan, shawls dia macam rare jugak tau. Susah nak jumpa dekat blogshop yang lain. Nama shawls dia unik tak hengat! Cuba tengok bawah.


Narutolicious tau!





Miss TSD suka shawls nie! Lawa!


Blogshop ni baru 2 bulan umur dia. Ohhh..Baru lagi rupanya. 
All the best to *shawllie shawllie* Moga review ini akan menambahkan sales kamu. 
And to the reviewers. 
Happy shopping!

2 flying words:

+shawllie shawllie+ on February 6, 2010 at 3:17 PM said...

THANX for the review Miss TSD!!

Theshawlsdetective on February 19, 2010 at 1:44 AM said...

ure welcome dear ;)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 

The Shawls Detective Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template