Tolong klik ye. Membantu kan amalan mulia ^_^

Wednesday, February 17, 2010

Tolong-Tolong!!


Alhamdulillah! 

Dah lebih 20 blogshop yang Miss TSD review.

How was it?? Helpful tak?? 

Boleh tak my dearest reviewer comment under this post.

 Tentang blog ni, tentang cara Miss TSD komen. And do it help you guys.

 Tolong ye ^_^

4 flying words:

imajica on February 17, 2010 at 9:32 PM said...

salam & hi!
terjumpa your blog, very good idea in reviewing other blogshops!! keep up the great work kay! my blogshop sangat la baru lagi, I'd be glad if you can help promoting my blogshop jugak, boleh tak? ;) come visit http://kedai-i.blogspot.com
ada trendy blouse & tshirts.. maybe shawls also coming up!
thanks ya!

zanox on February 18, 2010 at 12:10 AM said...

hi Miss TSD..thanks for reviewing my blogshop :)
really appreciate it..
I rasa sangat lah bagus buat blog yg meng'review' blogshop2 yang ada..secara tak langsung boleh membantu meningkatkan prestasi blogshop2 ni..
And maybe if Miss TSD nak online shopping,pemilik2 blogshop ni boleh bg special discount for u..who knows kan..u help them, they'll give u special price :p
anyway..thanks again! :)

Shawl Mania on February 18, 2010 at 4:42 PM said...

Keep up the wonderful work Miss TSD! you're helping us blogshop owners a lot in promoting us. Terharu-terharu! =)

Theshawlsdetective on February 19, 2010 at 1:43 AM said...

ohh..tq for the respond ladies ;)

imajica-tq2..ni akan jadi permanent job lah kot kan. okay2. i will review u soon. leave ur advert at shoutbox k ^_^

zanox- wah..boleh dpt spesel price ka?? ni yang syok ni..ngeeee ;)

shawl mania-tq dalink ;)))

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 

The Shawls Detective Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template