Tolong klik ye. Membantu kan amalan mulia ^_^

Tuesday, February 16, 2010

Blogshop for today 17**Butik Tejas


Kembali ke blogshop Shawls selepas puas mengusap-usap perot kerana melihat cupcakes ^_^
Blogshop yang bertuah adalah...


Bukak je blogshop ni dah disajikan dengan jumlah followersnya. Wuuuu..Ramai tau! Jeles Miss TSD!! Fokus blogshop ni juga adalah kepelbagaian. Mereka tak fokus pada satu jenis shawls sahaja. Ni yang latest ni. Lawa kan.


Blogshop ni baru lepas buat contest tau! Alamak, Miss TSD lambatlah. Kalau tak boleh join tau :( Bagus tau buat contest ni, baru orang tau kewujudan blogshop anda kan ;) Even Miss TSD takde kan, ini adalah pemenangnya, tahniah!


Mereka juga menyokong kempen kerajaan supaya mngurangkan penggunaan plastik!
 Good Job dear!!
To Butik Tejaz, buat lagi eh contest. 
Mahu join..Ngeeeee ^_^

All the best dear!

2 flying words:

anggunpesona on February 16, 2010 at 9:20 PM said...

dear.tq so much:) dear, i suggest you buat banner ntk ur blog.lagi menarik. hee` suggestion je :)

Theshawlsdetective on February 17, 2010 at 10:02 AM said...

tq dalink ;) under process..heeeeeee ;)

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
 

The Shawls Detective Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template